Despre Noi

Unitate de învățământ autorizată prin OM NR. 4560/18.07.2019

Misiune și Viziune

blank

Descoperă educația
prin intermediul Academiei Elim

blank

Ce ne face diferiți?

Procesul de învățare începe odată cu venirea pe lume. Din momentul în care copiii deschid ochii, aceștia încep să observe, să asculte și să învețe. Încă de la primele întâlniri, copiii adoră să interacționeze între ei, de aceea Academia Elim este aici să conducă această interacțiune către învățare.

Cu toate că urmărim programa avizată de Ministerul Educației, abordarea noastra este una diferită. Aceasta vizează individualizarea experiențelor educaționale într-un mediu plăcut. Adresată părinților, dar destinată copiilor, această abordare are la bază analiza comportamentului celor mici și adaptarea modului de învățare în funcție de stilul și nevoile acestora. Educația nu este o povară, ci un dar. La Academia Elim îl adaptam și îl dăruim folosind cele mai bune și moderne mijloace, specifice uneia dintre cele mai bune școli private din Timișoara.

Valori

Academia Elim aplică de un set de valori care vizează dezvoltarea individuală într-un climat pozitiv și prin mijloace adaptate.

Fiecare părinte își dorește ca pregatirea de care au parte micuții lor în mediul educațional să fie una de calitate. Primii ani din viața copilului îi pot influența acestuia tot restul vieții. De aceea, una dintre valorile Academiei este a garanta pregătirea prin calitatea și eficiența actului didactic. Folosindu-se de cele mai noi mijloace, educatorii grădiniței noastre particulare analizează și sintetizează comportamentul copiilor cu scopul de a crea un mediu de învățare destinat nevoilor actuale ale acestora.

Fiind o instituție cu valori creștine, accentul pe care îl punem se răsfrânge și asupra laturii spirituale a micuților. Momentele cu cântece și rugăciune aduc o armonie deosebită în incinta unde cei mici își desfășoară zilnic activitățiile. Prin aceste practici, copiii învață să fie corecți, să se respecte unul pe celălalt, să aprecieze orice lucru care îi înconjoară și să aibă o stare mulțumitoare.

blank
blank

Metode de învățare

Înțelegem nevoia de schimbare și de aceea, am creat un spațiu special destinat copiilor, modern și dotat în conformitate cu standardele europene. Cadrele noastre didactice sunt pregatite să ofere un țel educațional interacțiunii dintre micuții noștri.

Cum particularizăm experiența pentru nivelul și nevoile fiecărui copil? Academia Elim are la bază ideea de învățare într-un mod diferit, personalizat pentru fiecare copil, oferindu-i acestuia toate resursele necesare pentru a se dezvolta într-un mediu plăcut și sigur, în cadrul celei mai noi grădinițe particulare din Timișoara.

Personalul didactic din Academia Elim este mereu pregătit să îi supravegheze pe cei mici, să fie atenți la interesele acestora, la ceea ce învață cu scopul de a trece experiența învățării la următorul nivel.

Unde ne găsești?

blank

Scrie-ne!

Site by 

blank