Programe și prețuri

Fiecare părinte își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de copilul său. Nevoia de integrare în societate și cea de educare a copilului sunt unele dintre cele mai esențiale. De aceea, Academia Elim vine în ajutorul părinților cu un mediu perfect în care cei mici vor învăța jucându-se supravegheați fiind de cadre didactice avizate în cadrul unei dintre cele mai moderne școli private din Timișoara.

Părinții adesea sunt preocupați de educația copiilor, dar de cele mai multe ori sunt preocupați și de bunăstarea acestora. Pentru a dispune de resurse financiare pentru a le oferi copiilor tot ceea ce au nevoie, aceștia își sacrifică de cele mai multe ori timpul.

Pachete de programe educaționale

Academia Elim vine în întâmpinarea părinților cu două programe educaționale special concepute, pentru fiecare nivel, respectiv grădiniță și școală primară, în concordanță cu programul comun de lucru. Copilul tău poate beneficia de cele mai bune condiții ale unei școli private din Timișoara alături de un personal calificat în orice perioadă a zilei.

oferta educațională “Baby care”

Grupa mini 1 an și 8 luni — 3 ani

oferta educațională grădiniță

Grupa Mică, Grupa Mijlocie, Grupa Mare

Oferta educațională Școala Primară

Clasa pregătitoare, clasa I și a II-a

Dispunem de cadre didactice calificate și pregatite pentru a-i oferi copilului tău bazele formării personale și profesionale. Pe lângă programele educaționale personalizate, mesele și odihna sunt nelipsite din programele școlii și grădiniției Academia Elim.

proceduri de înscriere

Înscrieri onlineActe necesare

Scrie-ne!

Site by