Programe și prețuri

Fiecare părinte își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de copilul său. Nevoia de integrare în societate și cea de educare a copilului sunt unele dintre cele mai esențiale. De aceea, Academia Elim vine în ajutorul părinților cu un mediu perfect în care cei mici vor învăța jucându-se supravegheați fiind de cadre didactice avizate în cadrul unei dintre cele mai moderne școli private din Timișoara.

Părinții adesea sunt preocupați de educația copiilor, dar de cele mai multe ori sunt preocupați și de bunăstarea acestora. Pentru a dispune de resurse financiare pentru a le oferi copiilor tot ceea ce au nevoie, aceștia își sacrifică de cele mai multe ori timpul.

Pachete de programe educaționale

Academia Elim vine în întâmpinarea părinților cu două programe educaționale special concepute, pentru fiecare nivel, respectiv grădiniță și școală primară, în concordanță cu programul comun de lucru. Copilul tău poate beneficia de cele mai bune condiții ale unei școli private din Timișoara alături de un personal calificat în orice perioadă a zilei.

oferta educațională grădiniță

Grupa Mică, Grupa Mijlocie, Grupa Mare

oferta educațională “Baby care”

Grupa mini 1 an și 8 luni — 3 ani

Oferta educațională Școală

Taxe și Reduceri

Aceste taxe și reduceri nu sunt incluse în prețul ofertelor.

Contul instituţiei pentru achitarea taxelor este:

RO55INGB0000999909653264

ȘCOALA PRIMARA ELIM

Dispunem de cadre didactice calificate și pregatite pentru a-i oferi copilului tău bazele formării personale și profesionale. Pe lângă programele educaționale personalizate, mesele și odihna sunt nelipsite din programele școlii și grădiniției Academia Elim.

Activități Extrașcolare

Academia Elim vine în întâmpinarea părinților și a copiiilor doritori să își descopere talentele, cu mai multe activități extrașcolare special concepute, pentru fiecare nivel. Domeniile activităților sunt: judo, balet, un instrument muzical (pian, vioara, chitară, trompetă), canto, germană, curs de calculatoare și curs de robotică pentru școlari.

proceduri de înscriere

Înscrieri onlineActe necesare

Scrie-ne!

Site by